Waldemar 8 år, velfungerende og glad

Waldemar 8 år, velfungerende og glad med Kranio-Sakral Terapi (KST)

Man siger at man skal tro på alternativ behandling og at tro kan flytte bjerge. Det kan også godt være, men jeg vil gerne dele vores oplevelse med Kranio-Sakral terapi med andre, så I også kan få del i det.

Jeg har en søn på snart 9 år, som for 2 år siden begyndte at være meget urolig, aggressiv over for sine omgivelse i skolen. Vi undrede os fordi han altid har været en meget stille dreng. Jeg troede at; “okay, han er nok bare blevet “dreng”. Skolen og SFO undrede sig og indkaldte til samtaler, for noget må være galt. Han klagede over ørerne, så til læge vi gik, jojo han fik dem renset. Et halvt år gik, og drengen havde det “elendigt”, blev udelukket fra de andre børn fordi han var en tikkende bombe. Intet skulle der til før han blev aggressiv.

I sommer kunne han endelig sætte ord på hvad det var der plagede ham. Han havde en høj hyletone i ørerne “som et tv der står på pause skærm”. Han var fyldt op i sit hoved af “larm”, kunne ikke magte larmen i skolen, børnene der leger, læreren der underviser. Et stort kaos! Vi gik igen til lægen som intet kunne stille op, det kunne sagtens være tinitus og lægen ville henvise til en psykolog, der kunne lære ham at leve med det.

Tja, det kan man vel også nok, men som 8 årig!

Vi fik af et familiemedlem anbefalet Kranio-Sakral Terapi, vi kontaktede Lisbeth og forelagde vores problem. Ærlig som hun er, sagde hun; hvis jeg kan hjælpe kan vi se det efter et par behandlinger, og jeg må sige vi har fået en anden dreng. Efter 2 behandlinger spurgte jeg skole og SFO om der var nogen forandring, og det var der! I dag efter ca. 4-5 mdr. er han en glad og velfungerende dreng, som alle “tør” lege med. Vi kommer fast hos Lisbeth 1 gang om måneden og jeg må sige pengene er givet godt ud.

 

Hilsen

Waldemar’s mor Pia

 

Kontakt Klinik Aagaard hvis du mener dit barn vil have glæde af Kranio-Sakral terapi (KST) eller høre hvad Lisbeth Aagaard har af erfaringer med behandling af børn.