Yoga Retreats

I samarbejde med min datter, Signe Aagaard Bendtsen, som er uddannet yogalærer, arrangerer jeg yoga retreats flere gange årligt.  Retreatet afholdes på Villa Fjordhøj, der er et skønt kursted ved Skælskør Fjord. Det foregår fra fredag kl. 13:30 til søndag kl.11, så du får en hel weekend med plads til afslapning og ro.

Programmet varierer en smule, men består af:

  • Styrkende og Groundende Hatha Yoga, Yin/Yang Yoga, afslappende åndedrætsøvelser og Yin Yoga samt guidet meditation
  • En individuel behandling i kranio-sakral terapi – en behandling der nedsætter stressniveauet i din krop
  • Badning i fjorden og finsk sauna. Om foråret og sommeren er der mulighed for at leje kajakker.
  • Fuld forplejning med lækre vegetariske måltider lavet fra bunden af økologiske råvarer
  • Ro og afslapning

Alle kan deltage i vores yoga retreats uanset erfaring med yoga, og alle aktiviteter er valgfrie.

Yoga retreats 2021/2022:

“Jeg kan anbefale yogaophold i Villa Fjordhøj, som ligger så fint og med Signe som supergod yogalærer. Der er plads til begyndere og man får en masse alternativer, hvis man ikke er så skrap til yoga endnu. En fornøjelse at det er mor og datter og to søde mennesker”

  • Bettina, deltager på yoga retreat juni 2021

Dine Værter

I 2020 startede vi et helt nyt kapitel og slået vores virksomheder sammen. Lisbeth og Signe er mor og datter og arbejder begge med menneskers trivsel og velvære.

Lisbeth Aagaard er registreret alternativ behandler og har en lang række uddannelse og kurser bag sig. Hun har tilbudt behandlinger i kranio-sakral terapi i sin virksomhed Klinik Aagaard gennem 13 år. Lisbeth arbejder blandt andet med problematikker såsom hovedpine, migræne, rygproblemer, gigt smerter, ømme nakke- og skuldermuskler, stress, nedtrykthed og manglende energi. På retreatet tilbydes alle en individuel behandling i kranio-sakral terapi. 

Signe Aagaard Bendtsen er yogalærer og indehaver af virksomheden Yoga with Signe. Hun er uddannet inden for hatha, vinyasa og yin yoga samt hot yoga og er ligeledes uddannet antropolog ved Københavns Universitet. I hendes yogatimer vil du opleve plads til den enkelte, smil og nærvær. Hun har undervist mere end 600 timer og tilrettelægger altid sine klasser, så der er plads til både begyndere og øvede.

Lisbeth Aagaard, RAB