Afslappet og nærværende med Kranio-Sakral terapi

I mit liv har jeg ofte mange ting at tage stilling til, det kan til tider virke uoverskueligt og stressende.

Jeg har fundet ud af, at behandlinger med Kranio-Sakral terapi er meget effektivt og bringer mig hurtigt “ned på jorden” igen. Efter en behandling er jeg afslappet og nærværende, jeg kan nemt overskue både arbejde og privatliv.

Jeg har en del år haft smerter i knæ og ryg, det er især kulde der påvirker smerten. Jeg har som en stor sidegevinst ved behandlingerne erfaret, at jeg stort set er smertefri, både i knæ og ryg. Det er jeg fantastisk glad for, da jeg ikke bryder mig om at tage smertestillende medicin.

Det er vigtigt for mig, at holde min krop og sjæl sund. Det gør jeg bl.a. ved Kranio-sakral terapi behandling i Klinik Aagaard.

Peter, Kalundborg

 

Kontakt Klinik Aagaard hvis du mener dit barn vil have glæde af Kranio-Sakral terapi (KST) eller høre hvad Lisbeth Aagaard har af erfaringer med behandling af børn.