Kan løfte min datter og dyrke triathlon igen

Kan løfte min datter og dyrke triathlon igen efter få behandlinger med Kranio-Sakral Terapi

Har det sidste års tid haft problemer med min lænd, som har forhindret mig i at dyrke triathlon, samt løfte ting ordentligt. Bla. min egen datter.

Jeg havde inden jeg besøgte Lisbeth været til noget fysioterapi, men det gjorde intet.

På min kærestes opfordring, som har haft piskesmæld, valgte jeg at at besøge Lisbeth Aagaard og hendes behandlingsform kranio-sakral terapi. Jeg har kun været der 2 gange, og allerede på briksen kunne jeg mærke der skete noget. Det er svært at forklare, men efter 2 behandlinger kan jeg mærke en stor forskel og fremgang. Jeg mærker det stort set ikke nu, og for første gang her i morges d. 24. feb. Løb jeg 5 km uden at mærke noget.

Kan kun give min varmeste anbefaling til denne behandlingsform.

Tak Lisbeth !

Med venlig hilsen Flemming Odefey

 

Kontakt Klinik Aagaard hvis du mener at du vil have glæde af Kranio-Sakral terapi (KST) eller høre hvad Lisbeth Aagaard har af erfaringer med behandling af ryg og lænde problemer.