Kranio-sakral terapi påvirker og stabiliserer systemet

For over et år siden fik jeg (i forbindelse med nogle både fysiske og stress betonede smerter) muligheden for et besøg på din klinik med tilbud om at prøve Kranio Sakral Terapi. For mig et helt ukendt “begreb”. Jeg føler mig lidt på gyngende grund, når jeg kalder det en “behandling”, for jeg har aldrig prøvet noget, der i den grad påvirker og stabiliserer systemet (kroppen) så effektivt på både det fysiske som mentale plan.

Jeg har længe funderet over, hvorledes jeg på et mere menneskeligt plan, dog kunne takke dig, for de mange positive, tillidsvækkende og stærkt vanedannende behandlinger, jeg har modtaget gennem nu godt èt år. Da jeg hørte om din nye hjemmeside, fik jeg den idè, at jeg i det mindste (men alligevel aldrig på en fyldestgørende måde) kunne fortælle andre, hvorledes dine professionelle og meget energigivende behandlinger, har givet mig et fysisk og mentalt løft af dimensioner.

Lad mig bare sige det med det samme: Skepsis og mistro overfor “smarte” og “alternative” behandlinger er mine daglige og stædige følgesvende. Jeg har med bøjet nakke måttet sande, at dine behandlinger hverken er “alternative” og langt fra eksperimentelle. Din professionelle og altid respektfyldte indgang til behandlingerne er stor. At du ofte (tangerende hver eneste gang) har kunnet fortælle mig, hvor og hvad problemet har været eller hvor jeg har haft ondt – før jeg selv fik det fortalt – har slået mig med en næsten skræmmende respekt for denne type behandling og for din faglighed på feltet.

Du behandler altid med stor ærbødig diskretion og de stille, tavse minutter i det hyggelige lokale, hvor et uroligt sind, en alt for høj puls, stress eller en skærende fysisk smerte alle finder ro under dine hænders sagte, men meget bevidste og præcise massage, har simpelthen flyttet min verden, og skabt et rum for smil og lys. Med denne korte mail ønsker jeg ikke at holde en salgstale. Jeg ønsker simpelthen bare på min egen uhjælpelige måde at sige dig stor tak for de mange og helt fantastiske behandlinger, og ikke mindst din professionelle og engagerede facon. Jeg ønsker dig tillykke med din hjemmeside og medvind og belønning i fremtiden.

Jes Buus, Haraldsted

 

Kontakt Klinik Aagaard hvis du også vil prøve kranio-sakral terapi (KST) eller høre hvordan Lisbeth Aagaard kan hjælpe dig.