Rygproblemer gennem 24 år

Efter jeg har døjet med rygproblemer de sidste 24 år og gentagne gange måttet søge fysioterapeut og kiropraktor. Gennem de sidste mange år spist smertestillende medicin for, at have en nogenlunde hverdag, blev jeg af en arbejdskollega anbefalet, at prøve Kranio-Sakral terapi (KST).

Det blev modtaget med megen skepsis, da jeg nok er en af de første til at afvise alternative behandlingsmetoder, men til sidst havde jeg så ondt, så meget hold i nakke og skulder, at det ikke kunne skade at prøve.

Og jeg må sige, at alle mine fordomme er gjort til skamme. Efter første behandling med Kranio-Sakral terapi (KST) kunne Lisbeth sige, hvor mine problemer var, og da behandlingen var overstået kunne jeg konstatere, at mine rygproblemer føltes anderledes.

At jeg næsten ikke har spist smertestillende medicin siden den første behandling, er desuden et stort plus!

Jeg har efterfølgende fået en behandling mere mere Kranio-Sakral terapi og det bliver bedre og bedre.

Så efter, at have været hos Klinik Aagaard kan jeg kun konstatere: Jeg vil hellere bruge mine penge hos dig Lisbeth Aagaard til Kranio-Sakral terapi, end på smertestillende medicin.

Jeg kan kun anbefale Kranio-Sakral terapi (KST) til andre, også selvom de har en skepsis overfor dette, ligesom jeg.

 

Med Venlig Hilsen
Peter Molsing Sørensen
Ringsted

 

Kontakt Klinik Aagaard hvis du vil prøve hvad Kranio-Sakral terapi (KST) kan gøre ved rygproblemer eller høre hvad Lisbeth Aagaard har af erfaringer med behandling af rygproblemer.