Sover roligt hele natten

Sover roligt hele natten med Kranio-Sakral terapi (KST)

Vores datter Cille på snart 4 år har altid sovet dårligt og uroligt. Ingen af os har fået sovet ordentligt en hel nat, siden hun blev født, og vi har måttet ind til hende mange gange hver nat. Hun græd meget om natten og var utrøstelig, lå altid med benene oppe under sig eller sparkede om sig. Der var tydeligvis noget som generede hende, og hun kunne ikke finde ro. Samtidig har hun det sidste år klaget over ondt i maven, men trods talrige undersøgelser har lægerne ikke kunnet finde ud af, hvad der var galt, og vi har selv prøvet utallige råd. Cille er en glad og velfungerende pige, men selvfølgelig var hun en meget træt pige, og det skaber stor frustration, når man ikke kan hjælpe sin datter.

En dag så vi Klinik Aagaard´s annonce i avisen og tænkte, at det måtte vi prøve; alle andre muligheder var udtømte. Vi havde hørt om Kranio-Sakral terapi (KST), men vidste ikke præcis hvad det var.

Cille har fået 3 behandlinger hos Lisbeth Aagaard, og hun er i dag en endnu gladere pige uden mørke rande under øjnene. Hun har ikke mavepine, og hun sover roligt på ryggen med hænderne oppe over hovedet -hele natten.

Allerede efter 1. behandling kunne vi mærke forskel. Behandlingen er meget blid, og Cille følte sig hjemme og tryg hos Lisbeth, og nød behandlingerne. Lisbeth indgyder en dejlig ro i behagelige omgivelser og besidder en stor faglig kunnen.

Efterfølgende har vores søn, som er ørebarn, også været hos Lisbeth, og vi kan kun varmt anbefale denne behandlingsform.

Bare vi havde hørt om Lisbeth og hendes behandlingsmetode for 4 år siden, hun har ændret vores liv!

 

Kontakt Klinik Aagaard hvis du også vil prøve kranio-sakral terapi (KST) eller høre hvordan Lisbeth Aagaard kan hjælpe dig.