Svimmelhed og øresusen aftaget efter første behandling

Svimmelhed og øresusen aftaget efter første behandling med Kranio-Sakral Terapi

Hej Lisbeth,

Jeg vil lige fortælle du ikke er glemt, det er helt fantastisk hvad du gjorde!

Jeg havde det jo ikke så godt da jeg var ved dig, svimmel, kvalme, øresusen.

Allerede et par timer efter Kranio-Sakral terapi (KST) behandlingen fik jeg det meget bedre, og da jeg vågnede næste morgen var jeg som ny. Ingen øresusen, ingen svimmelhed og kvalme, og min ryg/bækken var også helt som ny.

Jeg har derefter haft nogle dage med lidt lettere øresusen og svimmelhed.

På skrivende stund har jeg ingen øresusen, intet tungt hoved med svimmehed og kvalme.

Mit bækken værker desværre igen, føler at du har haft det rettet på plads. Jeg skal til en læge der måske kan sige hvad det præcist er, der er galt med mit bækken. Jeg lader høre fra mig, når jeg er blevet udredet hos lægen.

Hilsen

Gitte, Roskilde

 

Kontakt Klinik Aagaard hvis du også vil prøve kranio-sakral terapi (KST) eller høre hvordan Lisbeth Aagaard kan hjælpe dig med svimmelhed eller øresusen.